Wednesday, October 26, 2011

aku jadi tak betul ? kenapa?


ohh yea.. jum selidik kenapa aku jadi tak betul .. hehe XD


jantung aku dupdapdupdap jeww memanjang..
otak aku tak ley fokus..
aku bercelaruu..
aku menjadi tak kelu..(xbetul jdnyew)

aku seolah2 menjadii org lain apabila berterus terang perkara seberna..
aku rasa anehh , aku rasa janggal gilaa..
aku sendry tak kenall diri aku bilaa bercakap nan dia..

memang aku lega gilaa babeh bila aku jujur..
tapii aku serius rasaa bersalah gilaa padaa dy (memang ptot aku rasa mcm tuh)
padann laa muka aku .. duduk , berdiri , meniarap , mandi , makan , bak kata SEMUA yg aku buat adaa jew takk kene.. adaa jew bayangan diaa..
otakk aku non-stop pk dia..(gila ke aku eh?=,=)

bendaa paling aku tak ley stop pk , harii sabtu nih !
uwarh ! ada ke kekuatan nak FACE 2 FACE dgn dia nieyh ?
aku rasa aku akan jadii org ta senang duduk (mcm aku dgn mr dlu)

KAlau kawan aku tak dpt teman aku , bley aku g mid seorang2? ishh , aku nie cari nahas ke , cari maut?
aku sendri tak sure ! tak yakin langsung pada diri aku ..

sorii sgt awak !
kalau kita jumpaa nanti , saya rasa saya tak dapat jawab semua soalan awak tuh ,,
saya akan jadi buntu sgt .. myb awk akn rse mcm awk ckp dengan tiang kott..
saya harapp awk ta tye byk tentng perkara tuhh..



i Know how angry you are and what you must be going through .
how sorry i am for all that happens between us..
please forgive me..


Listen to me ,
im sorry for what i did .
 and yeah i fucked it all up and we all make mistake.
i had no idea what i was getting myself into
but anyways i just wanted to say that i really am sorry

No comments: