Monday, October 3, 2011

exam PMR..

hii guys !!
esok harii apa??

esok ari selasa lah !!!
wahh !! msti korang yg berumor 15 tahun dah tak sabar nak PMR kan ?
cehhh ( cakap jelaa cuak) ;pp

aku di siniii akan doa kan korang LULUS PMR .. (aminn)

aku pecayaa laahh korang yg always bijak mstii dpt score nyeww laahh ..
tapii yg xske bce bku dok kelas belakang ( aku tak twu laaa dpt ke tak kan)
tapii yg dok kelas dpan n memng susa na pgng bku , dok tidor dlm kelas ( 60% aku ykin ko dpat score)

*tak adil sungguh aku kan..
haha..

aku cakap camtu sebab aku tengok kawan kakak aku , gelaran "bear"
hahaha.. bear tuh bkn binatng beruang..
aku tak twu npe nick name dy cm tuh..tp comeyy!! ^^ mcm org diaa..
dy suke tdoo dlm kelas..
then ley dpat 9A..
dasyat en! bguz tol klo aku ada otak camtu ..

Lepas korang korang, yg akan menduduki exam PMR ,
aku plak kene tempuh ujian jgak !!!
lgii dasyat lg UJIAN aku taw!!

Wah aku tak ready !!
kene face to face dgn org yang ........
ta pyh laa abik tawu .. ;pp

juz doa kan aku ley tempuhii dgn baik k... ^^

No comments: