Wednesday, October 26, 2011

kenapa 25 OCT 2011?


for u ;D
sape you ? (bia aku jew tawu ..)
awak2 , saya akan post kat fb bendaa nieh kat awak .. dont worry , saya private kan.. only us can see ^^
kalau awak ta kisah private atau takk , saya kisahh sgt ! sebb nanti kan.... hehehe ;pp
tuhh pon rahsiaa..hehe

kenapa saya pilih 25 OCT 2011 untuk terus terang semua tuh ?
sebab mase tuh , saya da sayang gilaa kat awak laa ..
then daa bpe kalii saya reject tawaran nak kuar..
and saya dah penat tipuu awakk ..

saya tak tahan nak tahan perasaan darii tak jumpe awak..
so saya gtw lah benda merapu tuh...

selain itu , sebab saya perlukan masa sangat panjang nak buat kan keputusan , tok berpkk ..untuk hilangkan stess ..
skrg nih pon ta lenyap lg =,=
saya tahu awak jugak same..

saya tak nak ganggu pelajaran saya, waktu2 saya kat sekolahh..
awak pon tahu kan, kalo saya tada mood , saya mestii dok tercongok kat tingkap dan tulis coretan hatii saya.. akan berpk bukan2 yang tak masuk dek akal..

and the last one ~~
sebab paling utama lah kot . saya takot hilang awak ,, kawan , teman macam awak yang susa nak jumpee sgt ..
saya takk sediaa semua tuhh..

sebab2 tuh laaa saya pilih 25 OCT 2011 harii kejujuran ..hehe..
lagi2 cutii 5 harii nih.. memang sesuai sgt lah ! ^^

No comments: