Friday, October 28, 2011

MOVIE

hari rabu MYBE laa aku akan keluar.. (that means aku akan ponteng skola.. wow ! sungguh aku malas ) hehe..

tapi aku takut t mesti mak aku bebel laa pulakk , dah laa xnak g sekolah .. then sape nak jaga budak2 comeyh tuh (anak buah ) ?

itu cerite kemudian laa eyh .. tadi aku search Golden screen cinema .. tada citer yang best pon ;(
tapi aku tertarik kat citer SHARK  NIGHT..


 

bilaa aku tengok trailer dia , macam tak rugii je kalau aku tak tengok ..
banyak sgt bab2 yang pakai swimming suit .. uish ! peliss laa weh ..
xakan laa aku nak tengok dengan (tutt tutt) citer tuh pulakk ..
so sorii .. maluu aku  . kalau aku tengah tengok wyg , dapat aku gambar kan ,
yang muka aku sure blushing gilaa.. hahaha.. nasib baik laa dalam wyg gelap (berangn je lebih-,-)
so dia ajak aku tengok real steel..

pon aku rasa macam xnak tengokk , sebab abang aku dah ada citer nih kat lappy ..
hari tuh dia dah pasang , tapi aku je ketinggalan nak tgok .. sobsT,T
then lagi satu sebab ialah , dia DAH tengok movie nih 3 kali ..
LOL .. that means , klo dia kua nan aku still tgk mv ni , dah msuk 4 kali ..
tak syokk laa gitu , aku je excited tgk , yg dy tuh relax (tdoe agaknye dlm pnggung) a.k.a
sebb dah tahu apa akan berlaku nanti and the end mcm mane..

nanti aku nak pujuk laa dia tengok citer lain .. tapi kan ..
citer apa jela yg bez skrg .. huh !
klo ada pon , belum tentu syokk..

No comments: