Wednesday, October 26, 2011

new look

aku sukaa gilaa dengan apa yang aku buat ..
blog yang berwajah baru.. tidakk same lagi dengan perempuan tuh!
temaa aku kali nie pink+hitam+putih..

smart takk?
penat gilaa aku buat..
lepas nie ,aku nak tuka hidup aku sedikt..
macam tuka wana blog nih.. tapii tak semudahh tuh..
apa yang aku perlu buat , tabah kan hatii.. pk positif..
byk kan berdoa pada nye, dkat kan diri padaa dia..
aku harap dgn bantuan dy , aku bley lalui semua cabaran dia .. AMIN !

opss ! tertuka cerita pulakk .. ehh korang follow lah aku ..
myb setengah org ada prob nak follow blog aku nieh .
keyh , ini cara untuk follow blog aku yg aku problem nih =,=
klick untuk besar !
nampak tak aku highlightkan warna ::
MERAH :: paling mudahh tekan kat situ .. kat navbar aku
BIRU::  ada widget float kan kat kanan border blog aku , kat situ  prob sikit..so korang tekan warna merah tuh yew..

No comments: