Friday, October 28, 2011

siapa kah diorang ? (jeng jeng)

tengah best best aku blogwalking ke blog yang famous  ..
aku terjumpa blog Azri
bace punya lah baca entri dia.. aku terjumpa entry yg buat aku 'wow! betul ke apa aku baca? same ke orang2 yg aku kenal nih ?' (mest korang tak paham apa aku maksudkan)
jum paham kan ..


 

 MERAH:: name2 yang di sebut , sungguh aku KENAL SGT ! tapi ejaan khawarizmi bukan macam tuh,
lain sikit .. tapi tak tawu lah kan klo dia salah eja =,=
Real steel:: Dia ( tutt tutt) penah cakap dia daa bape kali tgk real steel nan kwn2 dia.. ta twu la kan dengan makhluk mane..
UTP:: aku tak tawu utp tuh name kolej or sebagainye.. search jela EN.GOOGLE kite ..benda nie laa yg uat aku 20% confius =,=

*Bila aku click name diorang , apa yg aku dapat adalah ini ::

header blog KHAWARIZMI ..
tapii kenapa IR RIZMEY ? tak paham laa.. short form kott kan..hehe

amirul adli tweet
sungguh aku tak kenal makhluk tuhan dua orang nieh.. hahaha

wrong person a.k.a aku salah orang laa..
name , situasi je same ... tapi orang tak same (boo!) haha
kebetulan pulakk .. hehe
p/s tapi kalau betul pon kenapa kan ?haha

No comments: