Wednesday, October 26, 2011

Tiada perasaan ? best tak?

 kan bagus kalau aku tada perasaan ? (bez ke?)
ta payah pk tentang MASALAH ..
cakap tentang masalh , aku teringat ada org cakap "masa kecik lagi bez , tak payah pk masalah , pergi jew sekolah , belajar , duit org yang bg"
betull jugakk bila aku pk .. even aku masih BUDAK Sekolah (!)
masalah macam org BESAR .. huh !

kalau aku tada perasaan , orang maki , kutuk , hina ke..
kitaa akan relaxx jeww.. macam blur ??? yeke?
kalau kkita jatuh kat public , dengan selamba dek jekk kita bgn , buat dont knoww ..
bukan cam stengah org , masih nak cover2 toll? last2 gelakk jugak org .. betull takk?

itulah istimewa nyew TIADA PERASAAN .. tapii negative nyew..
kita tak tahu apa itu bahagia, perasaan syg , marah , malu , n cinta...

No comments: