Friday, November 11, 2011

awak kena tahu nie!!

err awak !!
awakkk !!!(tgh jerit nieh)

boleh tak saya tulis nama awak besar besar kat blog nie??!!!
saya nak cakap saya Rindu kan awak !!

pernah tak awak perasan satu perkara yg saya selalu buat ? (err, mesti lah ye)
selalu carik gaduhh je kan~~ tapi tapi..
bukan yg tuh laa.. ekk.. tape laa.. bia saya simpan dlm poket saya jelah ea..

mesti saya akan makin rindu awak kalau kita memang betul betul dah tak bley cari pasal  meseg , kol lagi.. hari ahad(myb) , kita akan solve semua problem hari tuh .. awak suka lah kan .. #saya tak suka langsung

saya doakan awak bahagia.. kalau dah memang kita tak di jodohkan , kita sama2 redha lah ea.. =)

No comments: