Wednesday, November 23, 2011

Header lama aku

 
 Header nie aku rasa paling sengal .. ahahaha.. bg aku mmng cntik header nieyh tapi tuh lah, aku rasa gmbr tu over sangat .. #mesti korang rasa menjengkel kan , right ?
biasa lah dah mabuk cinta ..  dah lah abaikan gmbr2 tuh ..


Header nie aku buat kat PICNIK.com .. dulu mana aku tawu apa tuh 'photoscape , gimp , photoshope'
paling mudah kat picnik. kat sana cukup serba serbi ..


 yang nie aku dah pandai guna photoscape.. baru belajar , hasil dia pon tak berapa lah kan.





 tiga header nie cam cam sama je kan .. tapi aku boleh tak perasan yg aku terletak 'blogspot.com' & byk aku tak puas hati kat header tuh.. byk aku ejas2..
aku puas dok korek2 folder image aku.. tapi tak jumpa header tuh.. nasib baik aku printscreen ritu..
dapat aku ingat hasil tgn aku..huhu

yang ini header sekarang .. aku buat kat photoshope CS5 ;))  === 21/11/11

byk lagi header2 yg aku tukar tapi tak save & ada jugakk dalam pendrive aku.. malas nak cocok2 komputer nie.. buat virus jew.. aku rasa lebih dari sepuluh header aku tukar dlm masa aku berblog nie..

No comments: