Tuesday, November 22, 2011

header utk Nadia & shuhada

Memandang kan sekarang musim cuti sekolah , aku pon tada kerja..
nak makeover blog aku pon aku tak taw bhgian mana nak kena ejas kan .. so aku pon dengan baik hati nyew buat kan header utk Nadia & shue ;))
Untukk syai aku dah buat Haritu.. tak tawu lah kan klo dy masih tak berpuas hati .. hehe
 Ini khas untuk Nadiatul Salwa .. oke tak ? comel ? cantik ? huhu.. adik suka tak ? akak tgk blog adik  header pon simple jew.. so saja gedik2 nak buat header tok dia..hehe.. harap suka lah ea ;))
p/s akak cari pic adik yg lebih comel(yg ny pon comel gak) tapi semua private .. err, akak geram tawu ! hehe >,<

yg nie lain tak bukan untuk Shuhada.. kali ke-3 aku buat untuk dia .. #tgk cam simple sgt, so aku buat baru.. aku masih terasa yg header nie kosong #klo boleh nak lagi semak ,hehe.. aku rasa mcm ... err.. tah lah.. hyew dia je boleh tentukan sama ada cntik / tak .. #yg special nye sbb ada gmbr geng RGC..hehe

sebagai tanda terima kasih korang kat aku .. Tolong KLIK BAWAH NIE ... senang je kan nak bls jasa aku ? hehe

To syairah ::: klo ko rasa header ko tak cukup cantik mcm shue or sape2 jew, bg ar tahu.. aku dgn sng hati akn buat kan ..hehe

No comments: