Friday, November 11, 2011

indah nya mimpi tuh



semalam kan aku gaduh berbaik dgn dia taw.. sikit laa...
aku spoil mood dia lagi.. err.. suka nyew aku ;))
jahat nyeww aku .. hahaha.. tada laa , aku just terpaksa spoil mood dia masa dia tengah mkn..
sapa soh dia masuk fikiran aku salah time.. salah dia lah kan??
mcm aku ckp .. aku TERpaksa sebab aku tak than nak tahu perkara sebenar...

#JAp2 bukan nie yg aku nak cerite.. salah cerite pulakk..heheh..
hari nie , cerita aku lebih kepada happy !! (bg aku lah, bg korang entah laa~~)

semalam kan, hari yg sangat penting untuk si J nie taw !! besday diaa.. aku tada bukti laa semalam bufday dia ;(( sobs sobs.. tak sempat nak printscreen semlam kat fb.. wuwuwuw..

wish pon aku tak sempat , sebab aku malu gilaa.. yelah selama nie , aku just pandang dia dari jauh je..dia pon tak kenal aku ... (myb la)
yg plg funny kwn aku kata.. kalau aku nampak si J nie.. automatik mulut aku akan ckp "hai J** "
tapi aku tak kan ckp bila dia depan mata aku & kwn aku tegur aku tntng dia..(pelik ar aku nih)

the sweet moment bila kenyataan aku nak berdiri n tngkap gmbr dgn dia.. JADI KENYATAAN woo !!
mcm tngkp gmbr dgn artis korea pulak excited aku..haha. nak je aku tunjuk gmbr,, tp takot bocor pulakk rahsia aku..ehehe
sedih bila pk dia dah Form 5.. lagi bape hari dia nak spm..tahun depan dah ta dpt jumpa ..hmm.. i wish you gudluck.. mesti dapat buat laa.. Si J kan pandai=D


aku masih tersilap cerite.. tuh tajuk2 lepas k.. yg sekarang nie cerita nya begini..
semalam punyew mlm (10 oct 2011) kan besday dia.. aku termimpi aku nak bg meseg kat si K nie.. tapi aku mane laa save 6ber dia kan.. so 6ber dia akan detail mcm +6017******* .. aku punya laa meseg ,, sakan gila meseg tak igt dunia.. then aku kol si K tanya 'why tak bls?' dia jawab 'bls apa ?'
aku letak kol.. and check 6ber yg aku dok meseg tadi.. memng sah slah 6ber ! aku kol pulak dak tuh..
then aku tawu siapa kan manusia 'unknown' tuh.. skip punyew skip..
aku dengan dia mesra sesangat.. gelak2 , senyum2 .. siap jumpa2 lagi..

hahaha .. gila tak cerita aku ? (mesti korang tak paham apa yg aku cerite smpai tamatkan=,=) sedih nyeww...

mimpi yg simple.. tapi tuh impian aku nak berborak dgn dia semesra tuh dari form1 lagii taw..
so bg aku mimpi tu sgt bermakna..
#impian and harapan lain taw !
#suka , minat , cinta , sayang pon lain.. setiap perkataan maksud berbeza-beza

No comments: