Monday, November 7, 2011

jalan2 kat subang parade

Assalamualaikum..

semalam aku keluar.. pergi subang parade .. tgk wayang with my sis & her friend..
kat sane tada cerita malyu langsung.. rangcng nak tgk alamak toyol (adik aku yg na sgt)
dgn sedih nyew.. akak aku terpaksa pilih the tower kot.. cerite lain ada limit umur pulak..aku n adik aku tak cukup umur pulak.. terlebih mudaa..hehe..

after buy ticket.. kiteorg pergi mkan kat mcd.. ada satu meja kat belakang nie..
3 org mamat .. 3 jenis bangsa.. wahh !! aku bngga sikit laa dgn diorg.. sebab masing2 ckp english.. darii mulaa sampai dwg blah dari situ.. tapi yg india tuh  ckp dgn kwn dia mcm kwn dia 3 batu dari dia..haha.. sikit pyew kuat..

aku pusing belakang .. then ternampak seorg lelaki yg keje marketing(im not sure) ..
sikit pyew comel .. aku tanya adik aku .. tuh melayu ke cina.. muka mcm melayu sikit..hehe
aku curi snap pic dia dari jauh..hehe

puas aku dok coverr.. asal tangkapan tidak memuas kan =,= hehe.. 
(gatal jugak kan aku nie)hehe

akak aku order burger baru.. yg baru keluar tv tuhh.. (masih ta tahu name apa) 
daging dia mcm dging burger kfc.. tp aku lagi suka kfc punyew..

lepas penat sumbat makanan dlm perut.. pergi lah tandas beramai2 .. buat rombongan..hehe..
ush!! aku hmpir tersungkur dek kerana adik aku jalan tak betull.. aku pulak yg hampir malu..huhu..
depan kedai apa tah kan.. ada dua mamat nie promote .. (cute man)  dia bg aku brocure .. aku kata .. its oke (tak guna kau bg aku -kata2 dlm hati) last2 adik aku abik.. lagii malu !!

di sebabkan aku bosan gila2 .. aku pon keluar kan phone aku .. kiteorg pon snap2 laa pic..
kat bwh aku nak hias kan dgn gmbr aku n adik aku..hehe..
enjoy laa yew tgk gmbr yg tak bpe nak cun tuh..hehe


susa tol nak soh kecik nie senyum
gambar nie plg aku suke



Sampai sini jela aku tunjuk..huhu

No comments: