Tuesday, November 15, 2011

mana nak cari ...

hari nie aku memang tak sabar2 nak uploud gmbr kat fb..
tpi tuh laaa.. bila cari cable usb pulak tada.. sedih tol aku >,<
byk gmbr2 yg aku suka .. ada dlm phone aku.. tape2.
nanti aku mulakan start misi aku menyepah kan bilik .. huahuahu!!! XD

tapi yg sedih nyew aku jugakk laa yg kne kemas kan balik T,T

err.. cuba korang tekan line INI ...
join laa .. klo korang nak duit dengan mudah =D ..
tak tawu mcm mana nak daftar.. sng jew.. korang ikot je tutorial dari Apit..
rugi tak cuba =D

No comments: