Wednesday, November 2, 2011

musim hujan that mean musim demam jugak laa

hai hai and hai ! hehe
sekarang pukul 7.08 petang , Rabu ..

dah masuk bape hari aku demam agak nyew ea?
4 , 5 hari kot... wow ! lame nyew.. ta penah demam selama nie..☂
and tak penah jugak aku demam mcm nie , aku still kuat pergi sekolah..

yeahh ! kuat tak aku ?hehe (perasan je aku nih)

tapi yang aku lagi kesian lah kan..
pakwe-pakwe kesayangan aku pon demam ☁ (cakap mcm byk sgt pakwe lak)
hehehe .. k laa .. aku ada tiga pakwe.. (jujur kan aku ?)
semua comel2 belaka.. sape yg tengok sure akan cubit pipi diorang yang memang superb lagi putih mcm anak cina ..

jum usha sikit muka yang comel lagi hensem sesangat tuh .. grr ~~


aku tak sure sape ..hehe
haris & hafiy
adeef danial
comey takk pakwe pakwe aku ?? jelous takk ? korang hadee ?? wekkss ;pp
hahaha.. sape laa jahat sgt pk aku playgurl tuh , ish2 .. tak baik taw..

dorang pon demam macam aku gak .. sian kan.. plg teruk adeef laa.. tapi still larat ikot tok wan dia bwak teksi.. (mcm org ta dmm kekadang aku tgk..huh)

sekarang nie , bukan aku n ank2 buah aku je sakit..
abang aku , ayah aku ...
dorang semua pakat achemmm ! (selsema)
tapi tak seteruk aku .. sehari aku telan 3 penadol.. sebab da ta than sgt , terpaksa laa telan.. even aku anti ubat,..hehe

bilaa agak nyew aku nak baik , ta selesa laaa .. asyik terbesin , kuar air mata tanpa sebab .. rimas !

terasa mcm panjang pula entry kali nie ☺

No comments: