Tuesday, November 15, 2011

nape dia - fb pye cerita

apa yg korang dapat lihat sekarang nie ialah fb aku..
perasan tak ada yg ganjil skit kat fb aku..??
klo korang tak perasan , better pergi cepat hospital.. masalah tuh klo tak nampak..

nampak tak kotak merah dot dot & anak panah? *tak nampak jugak . ta thu la nak kata apa..hehe

tapi yg nie aku sure ada yg tak perasan.. aku ada blur kan slah satu gmbr kat ONLINE FRIEND ..
gmbr sape tuh eyh ? nak tahu ke?? err.. tak pyh laa .. bukan korang kenal pon kan..

aku selalu je on9 .. and stiap kali aku on9 , dia dok carta pertama dlm on9 friend aku even dia tak on9 pon.. *agak menyampah la , sbb aku tak suka nampak muka dia ..

kenapa aku myampah ?
sebab aku tak suka dia laa.. dia suka mnyakitkan hati aku =,=
pasti korang tak suka kan , klo muka org yg krg benci dok bertempekk kat fb kita ..
lgi2 dia tuh kenangan silam kita..

itu je kot aku nak cerita ^^

No comments: