Saturday, November 5, 2011

ohh mimpi~~

hai selamat pagii...
sekarang pukul 6.25 , Ahad ..

selamat hari raya haji..

awal nye  ak bgn hari nie..
aku alami mimpi , yang bg aku sangat ngeri.. aku takut nak hadapi..
aku harap itu hanyalah mainan tidur aku ..

aku mimpi tentng dia & SOMEbody else..
#kalau aku cerita tntng mimpi tuh , sure korang rasa itu bukan bad nightmare..

tapi bagi aku , mimpi tuh ngerii gilaa.. !!
#aku tak laa crite kat korang ..
sebab mimpi tuh jugakk laa aku tak tidur2 sekarang nieh..cepat je bangun ..
aku punyew la golek sana sini .. nak cari position tidur yg sesuai..
senua tak kene.. last2 tempat yang aku tuju , laptop jugakk..


hari nie mesti ramai org dtg beraya ..^^
p/s saya minta maaf kalau ada salah silap ..

No comments: