Wednesday, November 2, 2011

SEGMEN JOM NAIKKAN JUMLAH FOLLOWER DENGAN MENDADAK!

ada je benda aku nak join kan.. haha .. biasa laa .. tengah kebosanan ..
uish ! tanpa aku sedar .. dah pukul 8 malam..
akak aku dah jerit "udah2 !!''
hw aku dah pnggil tuh !
jum ramai2 join segmen nih k^^




SYARAT-SYARATNYA?
Syarat dia mudah saje..tak payah susa2 nak taip2 n citer panjang lebar..
1.Wajib follow blog azfa..muahaha..
2.Wajib klik kat link ni dan "like"---->PHOTOGRAPHY CONTEST
3.Letak banner kat atas ni kat entry korang berserta dengan link segmen ni.
4.Kalau nak tag kawan korang pun amat digalakkan supaya lebih ramai joiners dan lebih ramailah yg visit blog korang yg cool tu..ye dak?
5.Last skali,postkan link entry korang kat komen segmen ni oke? done!
6.Tolong alert,jgn tingglakn link korang yg mcm ni:

"sayabudakhotgiler.blogspot.com"

Kalau sape yang bagi link mcm ni,Azfa denda piat telinga korang 5 juta kali oke...Tolong bagi full link mcm ni:

"http://sayabudakhotgiler.blogspot.com/2011/11/segmen-jom-naikkan-jumlah-follower.html"

Baru lah senang Azfa nak masukkan link korang..


BILE TARIKH TUTUP?
Tarikh tutup "SEGMEN JOM NAIKKAN JUMLAH FOLLOWER DENGAN MENDADAK!" ni ialah

10 NOVEMBER 2011 PADA PUKUL 10 MALAM !


semua dah beres di buat !

16 comments:

dayanQueen said...

ai...terjah blog comel kamu..n follow,jom terjah my blog back..nice to know u..

http://selendanqpelangi.blogspot.com/

Miraa Hussin II said...

follow saya :) saya da follow hihi http://revengeofmiraahussin.blogspot.com/2011/11/jom-naikkan-jumlah-follower.html hihi jan tipu

alynfazlin said...

singgah sini dr belog azfa. :)

Siti Zuraina Bte Amran said...

hye,
datng dri segmen yang sama.
slat berkenalan n klaw free snngh la ke blog saya..=)

Liyana Aisyah said...

singgah sini dari segmen same

Eza Boom Boom :) said...

Hai.Hai.Hai..Eza singgah sini dari segmen yang sama. Jom sama-sama kita tambah kawan. Kalau ada masa lapang, jempot la pergi blog Eza. Eza suka sangat dapat kawan baru. Nice to know you, yeaa! :D

http://cheksunnyboomboom.blogspot.com/2011/11/segmen-jom-naikkan-jumlah-follower.html

YNA said...

salam kenal dear :)

katie said...

Singgah sini.. datang dari blog azfa..

jemput ke..
http://khatijahnurain.blogspot.com/

:)

rahman said...

Hello, sy dari segmen yg sama. sy dah follow kamu, kamu pon silalah jd follower sy ye.. tq!

fiqah said...

ziarah dri segmen yg sama...salam perkenalan :)

izah :) said...

hyee ,iza singgah dari segmen yang sama..kalau sudi ,jom singgah blog iza..:)

http://missikushi.blogspot.com/2011/11/segmen-jom-naikkan-follower-dengan.html

Misya_mimie said...

thanks visit izah ^^

cIKhA said...

Singgah n follow jugak dari segmen sama..jom jejalan ke blog saye ;-)

Ayeen said...

ayeen dah follow dr segmen azfa. klu sudi, follow ayeen balik okay ? thankyou :)

вʋввℓɛ ρσρƨ said...

hana dr segmen follower ;) dtg usha blog awk ;)

PURPLEVIOLET said...

nak header cantik dan cute tak?tengok sini je taw.

http://sipurpleviolet.blogspot.com/2011/11/siapa-nak-animated-header-macam-azfa.html