Saturday, November 5, 2011

thanks Allah ^^

 Syukur alhamdullilah ........

allah dah tunjuk kan aku perkara yang sebenar..
perangai PLAYBOY ko..
setiap lelaki mesti sweet talker.. ^^

aku igt kan , aku je tipu kau .. tapii tak sangka kan..
dok2 kau tgh touching , kau pon buat benda sama ^^

pelik laa , asal aku tak rasa pape sekarang nie..
sdang aku taip2 nie.. aku terimbas ayat2 kau ..
your sweet word sweet talker ..

aku daa agak korang ada hubungan special ..
so aku pon kene game lah nie ? hahaha..
im stupid idiot aku bijak , sebab buat tindakan tuh ..
aku igt aku salah buat tindakan.. rupanya tuh laa tindakan 100% paling bagus..
im happy with my decision ..



syunk ~ it OVER !
i stop play this game.. go away from my life ..

No comments: