Thursday, November 24, 2011

Wordless Friday

wahh !! panjang umur dia.. baru jek lepas pk tentang diaa...
tadii aku curii gambar dia.. edit2 sikit.. cantum gmbr aku and dia.. dan gmbr tuh memang aku suka.
aku pakai photoshop cs5 .. #bangga dah mahir sikit guna photoshope#
kalau dia tahu mau dia bunuh aku .. tak pon block aku terus .. merana aku mcm tuh..
dia cam tahu2 je aku rindu dia.. ahaha..

tapii tuh lahh.. tak mungkin dia nak tegur aku.. mesti dia dah lupa tentang aku .. hmm.. sedih nyew..
klau nak tegur dia mesti dia layan aku nak tak nak je t..hmm

gmbar dia terpksa aku blur kan sebab karang tak pasal2 dia marah aku ..
bukan sekali aku buat entry tntng dia.. dlm bulan nih je 2 kali , tak termsuk lagi blog private aku..

tadi aku tulis tentang dia , dari first aku kenal dia sampai aku break dgn dia..
entry tuh aku buat dengan penuh semngat .. sbb tuh memori kita.. saya tak nak lupakan memori indah itu.. awak lah buat saya makin matang dlm hidup ini..

to you :: sori saya copy gambar awak and paste kat blog saya yg nih http://mimochan12.blogspot.com/..
don worry ia private ^^

No comments: