Wednesday, December 7, 2011

Bila tangan mula melukis

Pagi2 buta masih aku takk dapat tidur ..
heheh , actually malam nie aku bertekad nakk buat doodle \aku rasa ramai yg tahu doodle tuh apa/
selama ni memang aku dahh pernah try buat , tp sbb aku ni masih baru dalam app photoshop , so aku jadi blur =,= aku tahu sekarang orang dahh tak kisah dahh doodle nih , semua pkat cuba nak buat vector. \aku akan belajar kemudian bnda nie/
memandangkan aku dahh makin pndai guna app tuh , aku cube lahh try .. tp aku paling takk reti pakai Pen tool .

so ini lah hasil nye , first aku buat just suka2 jadi rupa diaa punn hudduhh hodoh !!

\ sila lah ketawa terbahak-bahak/ 

entah style shawl apa aku buat .. tp bila pndang balik doodle nie , aku rasa bolehh buat lagi bagus dari ni , k , ini rupa doodle kedua aku 
'
'
'
v
Jeng Jeng Jeng !

cantikk tak ? |ha hodoh ?| tape , aku takk kisah , asal kan aku puas hatii.
bahagian  badan aku sedikit lemaahh , muka  dahh perfect .. hehe
aku sendiri tak tahu kenapa aku lukis doodle berpudahh bagai .. >,<

Dalam masa sejam aku dapat buat dua benda nie ! bangga kejam #
lepas nie aku nakk lukis doodle free hair & then lelaki pulakk ..
bakk kata adnan sempit ,
di mana ada kemahuan di situ ada highway !
hehehe

5 comments:

SpidermanHere said...

Lawa doodle. Lina pun tak reti buat langsung :(

Misya_mimie said...

@SpidermanHere tada lahh .. biasa je.. first time buat , tak sehebat org lain punye

merahitujambu said...

comelnyaa doodle dia

keri ikhwan said...

er. sori tergelak tngok yg first tu.. haha
tp yg ke-2 tu mmng cun!

Misya_mimie said...

@keri ikhwan tape , yg pertama tuh mmng untuk buat lawak ;p ahaha. thanks ^^