Sunday, December 25, 2011

BLOG PALING MENARIK HARI NI IALAH


Blog paling menarik hari ini ialah The other khairul ...  untuk aku 
 tajuk yang buat aku intresting nak baca hari ni ialah Cara nak detect fake facebook awek melayu comel . sebab nye ,  membuat aku masih terfikir kenapa masih ada lelaki yang bodoh kurang bijak nak percaya perempuan dari FB .
sedangkan kes ni boleh nampak terang2 yang perempuan tuh FAKE ! but still nak percaya then sampai suatu hari nanti baru tak percaya apabila perempuan tuh mula mengaku yang dia kena Ting Tong ~
kat blog tuh akan memberi sedikit point bgaimana nak tahu ia Fake .

7 comments:

PutryAin said...

salam perkenalan dr segmen yang sme

http://luahanhatiseoarangperempuan.blogspot.com/2011/12/segmen-blog-paling-menarik-hari-ni.html

LZ Qimayra said...

dtg dari segmen yang sama. dah follow kamu :)

http://lifewifvanessa.blogspot.com/2011/12/blog-paling-menarik-hari-ini-ialah.html

follow back kalau sudi ^^

Nisa Sayakinie said...

datang dri segmen yg sama. Btw, kite dtg sini smbil follow awk. Jomlah singgah blog kite pula;

http://nysnyesa.blogspot.com/2011/12/blog-paling-menarik-hari-ni-ialah.html

#Thankyou ^^

cikladybird said...

dtg dr segmen abg Ben..
salam perkenalan...^_^

dayanQueen said...

salam kenal dari segment Ben Ashaari ..dan kita kump yg sama...jom terjah balik.. ^_4

Aku Mad said...

tak dapat jadi artis.. jadi blogger pon jadilah :( .

nak tandatangan bleh ? lalalalalala

da follow :)

www.akumad.com

Areliff said...
This comment has been removed by a blog administrator.