Friday, December 30, 2011

contest: blog paling comel! by dina and zati

klik gambar kalau nak join k .. 
Taq mereka ::

oleh kerana contest ini suruh puji habis-habisan blog sendiri .. aku akan puji sehabis-habisnye walaupon korang2 di sana  2 rasa yang blog aku tak lah secomel mana #ada aku kisah# oke just kidding .. siapa lagi nak puji kalau bukan tuan punye blog ye dakk ?

             blog aku bertemakan purple & soft pink itu yang membuatkan blog aku sangat comel mcm tuan dia #pelishh la# pandang blog ni nampak tenang je .. betull tak ? baik cakap ye, kalau tak babap baru tahu (tgh ugut ni).
            kalau tengok kat sidebar , tada benda yang buat menyemak atau benda  merepek kat blog aku . membuatkan blog aku tak lambat load dan bertambah comel #itu  pon boleh termsuk comel ke ? tibai jela.. hehe# aku gemar mengedit blog terutama jenis denim .. setiap hari ada je perubahan sehingga begini lah rupanya .. suka menukar2 header sampai nampak ke awesome nye ! apa2 pon comel kan ? sila cakap YE ! hehe


oke la .. stop memuji ! Maaf jika ayat di atas sangat menjengkilkan ..
terpaksaaa .. itu syarat nye..hehe..
pening memikirkan mcm mana nak puji..hehe

No comments: