Tuesday, December 6, 2011

Contest Blog Superb Queen Terbaek

Sejak akhir-akhir ni aku tengokk ramai sgt buat contest ..
teruja nakk join..
walaupun aku tahu blog aku , takk lah semegah orang lain .. yg lebih comel & ringan ..
bab ringan sure aku akan kalah dengan org yg pkai Blogskin ..
kekadang rasa mcm tak fair pulakk , 94% yg tercalon mesti mereka # fine aku tengah kecewa ni#
kerap lahh jugak aku tgk org yg pkai blogskin je dokk menang \mcm tengah memberontak pulak aku nih/ hehehe..
tapi aku harap contest kali nie fair lahh kan ..

impian aku hanya satu , nakk terasa jugakk menang nyew.. hee~~

Hit banner !

Here the rules
Mesti ada blog dan warganegara MALAYSIA *sepatutnye benda nie tak payah nak cakap
    Wajib follow blog Shafiqah
      Like page Sebutlah nama Allah setiap masa.
        Hanya Lelaki dan Perempuan SAHAJA :>
          Buat satu entry yang bertajuk "Contest Blog Superb Queen Terbaek".
          Ikut suka korang nak buat entry panjang or pendek. Letak banner contest. Linkkan terus ke blog Shafiqah 
            Dah buat entry? Okay. Kalau dah, copy link tu dan pastekan anda link tersebut di blog Shafiqah di RUANGAN COMMENT.
            Tag 2 orang paling minimum. Make sure diorang tahu OK. :)
              Contest akan terbatal sekiranya kurang daripada 10 penyertaan.
              Cara pemilihan pemenang
              Blog yang simple dan tidak lambat loading.
              Blog yang tidak mempunyai banyak widget-widget yang mengarut dan susunan widget yang kemas.
                Entry di blog mestilah menarik dan gambar mestilah tak melampau
                Header yang awsome.
                  Blog yang kreatf design [ kalau tak ramai followers pun tak ape ]
                    Tarikh tutup:2 January 2012. Pemenang akan diumumkan pada 10 January .


                    http://www.simpledoubletriple.co.cc/
                    http://nazuhafazuka.blogspot.com/


                    No comments: