Friday, December 9, 2011

Contest Header Ohsemm

   Sekarang rutin aku bila pagi mesti buka photoshope. kalau tak lukis mesti menconteng..hehe
Kebetulan hari ni aku dapat idea baru untuk header aku .. 
so aku create sampai aku puas hati.
bila buka blog aku terjumpa pulak contest ni kat dashboard.. aku agak keliru nak pertaruhkan header mana.. sekarang punye atau yang baru . bg aku dua-dua lawa..sngat keliru =,=
 
Saya taq beliau mereka ::

Selepas aku fikir masak-masak , aku pertaruhkan header yang tak seberapa nak awesome nie.. 
jap-jap !! serius aku masih takk tahu .. boleh pertaruhkan dua header takk ? (bajet header cntik sgt lak aku nih)
oke lahh , yang nie je lahh .. muktmad ..
 header sekarang ^^ buatan tangan aku .. header ni banyak meaning diaa..
aku sorang je paham maksud dia kot
so mcam mana tuan punye contest ? ada peluang menang ..
nakk sangat menang >,< hmm

No comments: