Thursday, December 8, 2011

Freebies brush Vintage girl

Sebelum ni aku ada buat header Vintage part 1 >>  Klik sini untuk tengok <<
pada hari yang sama aku ada buat header part two My world My life >> Hit here <<
Harini aku rajin nak bagi Freebies berbentuk brush ..
versi Vintage .
 kesemua nya  12 warna..
Sebelum Korang memilih , korang kena tengok SINI  & Sini untuk Tahu rahsia bagaimana nak Save pic di bawah . ;p
hehehe . 

Right Click > Save image








brush kali ni sama je cuma ada ton warna..
harap korang suka ^^
 p/s untuk maklumat korang , freebies ni awesome gilaa ..
tapi bila korang klik image bawah ni akan jdi  >background hitam< 
so tak nmpk lahh awesome dia .. save & korang akan nmpk kejelitaan nye..
pahamm ??








 Dah ambil please bagi tahu ..
sesiapa yang nak ambil ni unruk di jadikan Freebies korang,  Boleh !!
tapi dengan syarat , korang Inform & credit TO ME
\Korang akan di cop sbgai Copycat kalau tak kredit/

4 comments:

enal wanie said...

alahai comel nye .. im ur new follower ^^

Amirah Zulhijjah said...

cantiknya...mira amik beberapa ...heheheh...boleh kn? =)

Misya_mimie said...

@Amirah Zulhijjahoke2.. no hal .. ambil laa laa^^

Intan Aqilah said...

ambil satu yer :>