Thursday, December 22, 2011

Freebies :: doodle cute miut ( google search)

Assalamualaikum ^^ (jawab !)
hari ni mimi rajin sangat check pendrive then terjumpa doodle yang sangat comel nihh !
benda dah lama , so tak ingat lah search kat mana .. Sebernanye malas nak buatt doodle hari ni , ingat nak tumpukan buat vector untuk akak sempena birthday dia 25 Dis ni .. ^^
ehem ehem ! dengan freebies ni boleh la korang buat header , cursor , shoutbox icon .. tapi mesti mau kreatif buat mehh ! kalau nak soh buat kan pon boleh ^^
actually byk lagi , tapi tunggu next entry ea.. banyak lagi yang superb cute !

http://i.imgur.com/0vsUB.png

http://i.imgur.com/QFjE8.png

http://i.imgur.com/Vgxfy.png

 
http://i.imgur.com/ZH3OU.png


http://i.imgur.com/rHUh4.png

Comel kann ? nakk lagi tunggu next entry ..
Dah ambil sila komen k ^^

7 comments:

//Missachummness ♥ said...

Amek 1 Yaww..Cute Sgt-3..

ika said...

aww tomeynye :D ambil stu ye :D

shafiqahanuar said...

saya amik semua boleh? sebab cute sesangat! :3

Nur Syazana zanaSya said...

nak satu :)

m!ss s!mPLe said...

alohai .. comel nya ..! saya ambik yea .. :D

Syazwani Afandi said...

saya amik satu

Nur Syuhada Fd said...

saya ambil....