Thursday, December 22, 2011

Google trick yang belum di ketahui . best !

rasa2 nye ramai tak tahu lagi google punye trick nih ..
cube korang g google search benda2 nie :: let it snow , askew  , hannukah , do a barrel roll , gravity ...
tengok hasil dia ^^

let it snow
 
screen korang akan mengeluarkan salji dan lama kelamaan akan kabur

Askew
screen menjadi senget

 Hannukah 
 ada keluarkan benda kuning di bawah tempat search 

Do a Barrel Roll
screen akan berpusing 360 darjah 

Gravity 
 benda paling best sekali gravity .. kalau korang search google tada effect tapi cuba pergi sini  kat situ korang boleh campak2 kan huruf , box search & other .. 


2 comments:

HAJAR said...

Yang pernah try gravity je.Yang lain tak..Baru tau..Thanks for the info.Excited terus try..hehe..

Syamimi_Tahir said...

@HAJAR haha . yela . sama2 kita berkongsi ilmu ^^