Thursday, December 8, 2011

Hadiah sempena birthday syairah

Aku tak sangka umur kawan aku yang aku sayang gila tahap gaban ni baru je melangkah ke umur 14 ..hehe..
makin besar dah bdan umur kau .. tua dahh kau ye.
aku tahu besday kau bape hari lepas tp tak terlambat lagi nakk bagi hadiah kan? actually tak plan pon nak bagi hadiah
memandangkan semalam aku janji nak belajar buat vector , so aku nak hadiah kan vector untuk sahabat aku nie .. 
korang tahu ke vector tuh apa ?
let's me explain :: vector ni gambar yang asli di transform kan jadi kartun\eh , ye ke?/ 
dengan menggunakan software tertentu . mcm aku, guna photoshop jew.

aku takut kalau dia marahh kat aku sebab transform kan pic dia kepada >> burukk ..
sebelum tuh aku minta maaf sangat2 .. aku bukan lahh super pro vector seperti orang lain.\dahh tau tak pro degil nakk buat , karang ada yang anti aku /  okey2 buang jauh2 perasaan takut tuhh #shuh2!!#
aku buat nie dengan ikhlas harap kau terima dengan ikhlas..
kyeh jomm lahh tengokk ..
Bissmillah ir rahman ir rahim
'
'
'
'


burukkk ?? bukann pic asli ea , yang cetakk rompakk k ^^
aku tahu jauh sangat-2 perbezaan dia ! percaya atau tak nie vector kedua aku selepas gmbr aku ..
aku beljar buat dua2 vector dlm satu hari .. so memang hasil dia agak menyedihh kan..
sekali lagi , aku minta maaf sebab burukk sangatt !

aku doakan kau bahagia dengan family kau dan di anugerahkan anggota bdan yang sihat . Amin !!
jangan fikir sangat tentang kaum lelaki , set dalam otakk ' tahun depan PMR , FOKUS !! nak beljar dan nak belajar sampai berjaya score straight A ' aku tahu kau boleh buat .. Aja-aja Fighting^^ And for you infomation aku sayang sgt kat kau , aku dahh anggap kau adikk aku , so kalau ada problem , share dengan aku oke .

2 comments:

keri ikhwan said...

ok la ni... mula2 mmng cmni...
try buat lgi pasni.. knfem makin lama mkin ok.

Norlida Ramli said...

ok..dh comel..:)