Saturday, December 3, 2011

Header akak Fiqa & design fone edisi mimi

akhirnye siap juga header yg diminta oleh kak Fiqa ~
tak sampai 2 jam pon nak siap kan header dia.. aku buat simple je.
okey ~ ini lah hasil nyew..
Tema dia , Biru + putih .. sesuai sgt dengan blog comel dia.. ^^
header nie besar sgt taw .. 1230x400 so kalau nak muat2 dalam header tuh , ikut tutorial ni k ^^
akak puas hati tak rupa dia ? hee~

------------------------------------

sekarang dah pagi buta .. aku masih tak dpat tidur..  mata tak ngantuk langsung..
so aku search itu ini , then jumpa tutorial buat hphone guna photoshop.nampak senang nak buat tp pening  di buat nyew.. 
burukk en ?! cacat kat corner dia tapi yg pasti aku puas..! at least ada 
nampak rupa hphone.. ^^


4 comments:

fIQa sWeEt said...

thanks yer~ chantek ^_^

fIQa sWeEt said...
This comment has been removed by the author.
fIQa sWeEt said...

tlg buatkan header sekali bleh?
klau bleh, tulis " welcome to dieya page " kat header.. tema oren
+ koko.. gambar t sye letak kat entry sye..

fIQa sWeEt said...

eh, nie blog nye tau http://mypers0nallife.blogspot.com/::: thanks yep :)