Saturday, December 3, 2011

Header untuk Nadia

hari tuh aku janji nak buat header kat nadia >> tengok entry ni
tapi respon dia lambat sgt .. so aku buat ikut apa yg aku rasa..
aku takut nanti ada halangn nak buat .. lagi pun aku bukan jenis yg suka menunggu ..huhu
nama nak letak kat header aku letakk je Hello sunshine (ikut header blog nya sekarang)


sori lah curik gambar tuh .. saya curik kat sidebar nadia.. hehe.. 
pinjam kejapp je.. ingat nak crop tapi tak taw mana satu nadia..hehe

Burukk takk ?? sorii lah tak tunggu permintaan nadia. ta kisah kan ?
tapi saya ada yg lain gakk
perubahan hanya pada warna huruf je.. hehehe
suka tak ?
tolong saya klik sini

Anybody nak header free? hee~~

5 comments:

fIQa sWeEt said...

tlg buatkan header,bleh?

Misya_mimie said...

@fIQa sWeEt mesti lah boleh ^^ nanti inform kat blog k

fIQa sWeEt said...

@Misya_mimie nama yang nk tulis kt header tu " hikaru girl site "
gmbr mix kan bleh? stu je ltak gmbr sye sendri.. yang lain tu kartun..

fIQa sWeEt said...

@Misya_mimie ahha,lagi satu theme dye biru putih tau... gmbr nnti sye letak kat entry terbaru...

Misya_mimie said...

@fIQa sWeEt ouh oke.. tapi bg secepat mungkin lah gmbr tuh ea .. klau boleh jelas dan tak potong2