Wednesday, December 21, 2011

Making A new header !!

Aku rasa baru beberapa hari aku tukar header then tukar lagi .. wahaha XD rajin nye aku apabila da bosan begitu lah
Header ni catat Sejarah sebab aku buat header ni 3 Jam .. aku edit blog pon tak lama gitu .. penat sih !
beberapa kali aku buat banyak kesalahan , tambah sana , buang situ .. itu pon masih ada yang cacat ..
Tapi aku dah puas hati sekarang ! ^^

untuk melukis sebuah kereta dah ambil satu jam taw ..
see 6ber plate keta tuh ? syamimi ai and logo SM  so jangan pernah nak mencuri keta comel tuh k ..
ThaT my 

'Bila hati mula berbicara ' entah kenapa aku letak tajuk tuh .. kenapa aku tak letak bila mulut bercakap ea?? ahaha.. well , mayb sbb aku tengah nyanyi terkeluar ayat tuhh .. 

Dulu aku pakai Header ni , mana lagi cantikk bg korang ?

mood :: need rest 

5 comments:

aina mysarah said...

wahwahwahh! three word:

i lovin' it <3

hak hak! my blog are..

missainamysarah.blogspot.com

Cheek Eyka said...

cumel kete..nk bawak ika jalan2 at mne??

Sharifah Salwa Mohd Jafri said...

wahh , cantik lahh header baru .

Misya_mimie said...

@Cheek Eyka kereta tda enjin so tak ley gerakk lahh .hehe

Cik Cempaka said...

dah review blog kamu ^^