Friday, December 2, 2011

Meseg & Miss call from Unknown

lepas break dengan mamat tuh , aku selalu dapat call tanpa nama..
bukan satu .. tapi lebih.. entah manusia mana tahh..

selalu nye diorang buat MC .. tapi bila aku text ta balas pulakk..
bila diorang kol aku ignore je sbb ::
  • speaker & mic aku rosak
  • bahaya (sbb ada kes 6ber tada nama , org angkat dia kne pukau)mcm tuh jugak lah
naik rimas aku , setiap hari ada je number yg entah manusia ke jimbalang..hehe

then tadi aku dpt text dari lelaki yg aku tahu sgt spesies macam mana..
dia ckp 'u cll jap please urgent' .. urgent lah sangat , mcm aku tak tahu yg kedit ko blambak.. sbb kau tak active kan number aku and aku pulak youth club abik kesempatan eyh.. nasib aku memang tada kedit.huh! hurm , dia selalu buat mc kat aku .. bila text tanya 'knp mc?' tak smpai 3 meseg dah ckp 'awk saya tada kedit.' tapi byk pulakk dia kol aku .. tak tahu takut klo aku angkat ke? dari first aku knl  smpai sekarang mcm 2 jugakk lah perangai nye..

and last story aku tentang manusia yg aku menyampah ..
naik loya aku tgk number /fine aku tipu/ 
apa deman tah tetiba dia text aku .. nak tgk 6ber aku active lagi ke tak ? risau sgt lost contct dengan aku .. tapi bila aku layan .. maki hamun dari  dia ada je.. err.. mnusia mcm tu pon ada..
dia yg text kita , kita pulakk kena marah.. dah tahu aku tak suka dia , jgn ar text aku ..
yes ! bila aku txt dia aku akan perli dia sikit .. btw dia ni pon manusia yg mengaku binatang .. dia ckp binatang lagi elok dari manusia.. itu lah makhluk tuhan yg tak sedar diri yang dia pon manusia.. lain lah kalau dia ada ekor , telinga mcm kucing.. wajar lah dia ckp mcm tuh.. gila benci aku kat orang mcm tuhh ! pernah aku igt , yg dia benci aku .. so why dia sibuk kacau aku ?! asal tak delete je number aku dari otak dan phone dia tuh ? /manusia yg tak pandai cari button delete agaknye/  byk2 cerita dari ats.. yang nie paling buat aku err uuww !

No comments: