Saturday, December 10, 2011

segmen saya suka freebies kerana ...

Dah lama aku nantikan segmen daripada Apit..
tempat paling aku suka kunjungi ^^ dari dia jugak lah aku belajar buat doodle.



photobucket




Segmen kali ni dia suruh bagi sebab kenapa aku suka doodle dia..
Sebab utama Mesti lah comel !!!

Doodle dia yang terbaru Maskot teddy bear.. 
 
dia macam tahu-tahu je aku suka pada teddy .. tengok doodle dia aku terus curik buat simpanan .
Dah terlalu comel . Doodle ni actually mengingat kan aku pada seseorang . tu yang suka sangat ^^

Doodle kedua pulak freehair
  
see comel kan ??!! ada je idea apit nak buat doodle.. aku suka dress dia yang sedikit agak kembang tuh , teringat masa budak-budak dulu .. dulu boleh lah pkai mcm ni sekarang semua kena tutup dari atas sampai bawah .. rindu aku pada zaman bdak2.\apa lah yang aku ngarot ni/


  
Aku kagum tengok doodle ni sebab pandai dia lukis perempuan pkai shawl.
doodle ni nampak lebah matang  berbanding dengan doodle lain... 
#suka tengok muka dia tengah blushing tuh#
 
Kalau nak di ikut kan bukan tiga tu je aku suka .. banyak sesengatt. kalau suruh aku senaraikan yang aku suka , memang semua lahh.. tapi buat masa ni , aku paling minat  tiga doodle tuh ^^
and aku jelous gila dengan kebolehan dia untuk lukis doodle n vector..
bukan setakat tuh je , pendapatan dia dalam dunia blog ni pon buat aku rasa macam nak jadi blogger mcm dia.. 
hehehe.. oke lahh sampai situ jelah aku ngarott >,<

1 comment:

Lea Isnawi said...

doodle no 2 tu comel