Thursday, December 29, 2011

Waktu sudah memanggil aku pergi

Simple note for  this blog

Next year , saya akan jadi Budak Pmr . So blog yang aku sayang sangat2 , please jangan ganggu fikiran aku tahun depan  . #mcm xbetul pulak aku ni . Fine ! 24 hour aku asyik blog blog & blog je.. bila nak study ?! #marah diri sendir# dah la tahun depan nak exam . Kena fokus pada pelajaran ! itu penting mimi.. !

Tahun baru Azam Baru
  • fokus to stdy
  • belajar untuk menjadi lebih baik dari sekarang
  • jadi seorang yang friendy (tiada lagi malu2 )
  • No cinta2 !
  • paling penting buat MAK & ABAH gembira dengan result aku nanti
Ya allah , semoga tahun 2012 adalah tahun yang lebih baik untuk aku dan sekeluarga.
tahun yang mengubah aku menjadi syamimi yang lain . yang lebih baik , bagus dari sekarang . Amin !

No comments: