Monday, December 26, 2011

Short storie with no ending


cerita yang aku reka menggunakan gmbr animasi  tanpa penamat .. ingat nak buat cerita yg pendek , ada isi & ada penamat ..
sebab kan aku terlalu blur masa buat , aku karang2 jela cerita entah yang entah pape .. yang merepek , meraban je..

kalau gmbr tuh tak bergerak , tekan gmbr .. then baru bergerakkk kott..hehe

comel kan doodle tuh .. doodle laki aku guna yang freebies aku buat ritu >> Yang nih <<
yang perempuan tuh baru je create bape hari lepas ..

&& actually aku buat khas untuk design baju geng Fiq'ra tapii sejak 2 menjakk ni asyik pergi jalan2 je.. tada masaa nak buat .. sehingga la da di pilih nak design baju .. sobs T,T  sedih urhh !

Siapa baik Tolong Klik sini 
&& tolong like kan fanpage kita .. baru je buat .. harap korang baik la ea ^^

2 comments:

wan niahix said...

kat tmpt parking tu akak tu cakap..

ending bagus...

kakak :
adik, smpai kat sini je la ye.. rumah kakak kat atas tu je..

adik manis :
ok kakak, terima kasih... ni pun dah cukup bagus...


ending tak bagus...

kakak :
adik, adik rase kakak nie baik tak?

adik manis :
mesti lah baik. kan kakak tolong hantarkan adik ke sini. sampai kat sini pun dah kire bagus gak akak.

kakak :
adik ingat kete akak bole naik gitu je ke... diut2!! sini...

adik manis :
ala kak adik mane ade duit..

kakak :
xkire2, bagi gak... kalo x!!!!

adik manis tu menangis teresak2...

...coming soon...

Misya_mimie said...

wahhh !! siap bagi idea lagii !!
terbaikk woo !! haha..