Tuesday, December 20, 2011

Story Aku & Lagu

Assalamualaikum ^^
Wau , tak sangka dah Aktiviti ke-5 geng fiq'ra .. satu apa aku tak pernah join sebab busy sangat .. tah apa je aku busy
 Aktiviti kali ni mudah & menarik bagi aku ..
Hit banner
  




lagu yang paling bermakna buat aku MEMANG KHILAFKU by Apit
bagi siapa tak tahu maksud khilafku ialah Kesalahan/Kesilapan
lagu ni mendalam sangat maksud nye bila alami broken heart a.k.a putus cinta .(korang tak akan paham selagi tak hayati lagu ni)
dengar lagu ni mesti hati aku jadi sayu , teringat pada Si Dia . jiwang siot aku 
& aku tak percaya aku pernah nangis bila dengar lagu ni ..>,<
Lagu ni aku pernah tujukan pada Si Dia saat semua nye Tamat .
Actually lagu ni aku tak lah suka sangat sebab  akan ingatkan aku  pada Dia .


Sori lah kalau ayat di atas annoying bagi korang k ..

aku tamatkan entry ni dengan sekeping gambar ^^
Cuba teka mana dia :p
Maaf tergedik sekejap !

25 comments:

zahidahwahid said...

yang pakai baju putih... betul tak?

kisah aku dan lagu http://www.zahidahwahid.com/2011/12/4530/

Joel Leslie said...

wahh, si Dia mesti happy ada syamimi kan. hehe. moga2 hubungan korang semakin erat :)


http://joel-leslie.blogspot.com/2011/12/story-aku-lagu.html

Misya_mimie said...

@zahidahwahidyes ! pandai pon..hehe ..
dah kat situ je tak blur kan

Misya_mimie said...

@Joel Leslie kisah lama dahh

Halimaton Saadiah Ngah Latip said...

lagu ni popular kan?saya pun suka lagu ni sebab ada cerita di sebalik lagu ni,nice entry,teruskan ber blogging.

Zana said...

Kie tak pernah putus cinta eheheh tak leyh nak feel . Gud lux xD

Qaseh Puteri said...

sdih la lgu ni.. pape pn jom bce story kt dan lgu.. hehe..

http://irisyatulaishahrahman.blogspot.com/2011/12/story-aku-lagu.html

emy zulaiha said...

gud luck awk! :)

En. Muncit said...

mood mendalam ni kalau dgr lagu ni . touhing ouhhh..
perkara yg lps biar la berlalu k =)

izamin said...

lagu apit mmg sedih.. fizah pon penah nges bub lagu ni.. erm..

jum tgk fizah pulak nak??


http://izamindorayakis.blogspot.com/2011/12/aktiviti-5-story-aku-lagu.html

Misya_mimie said...

@En. Muncit hehe.. thank ^^ perkara tuh memang da di lupakan daa..hee

Misya_mimie said...

@izamin tak sangka ada juga yang pernah rasa perasaan mc kitaa..hehe

Miera Akmalina said...

mmg feeling laa dngar lagu ni ..

http://miera-akmalina.blogspot.com/2011/12/story-aku-lagu.html

Akihiro Aihara said...

Lagu Apit semua best2 kan ? Kita pon ska ;)

http://qesahsaya.blogspot.com/2011/12/story-aku-lagu.html

Misya_mimie said...

@Akihiro Aiharayups ! memang best2 semua nye

Inee said...

syamimi x pe...
mayb dia bukan jodoh syamimi..
perempuan yg baik hnya buat lelaki yg baik..
mayb dia belum cukup baik utk syamimi..
hehe..
happy go lucky..

Misya_mimie said...

@Inee baik ke kita ? rasa jahat gilaa nihh..hehe
oke thank kak^^

anamizu kaito said...

mesti ade someone better utk syamimi..percayalah :)


mesti die yg naju putih tgh2 tu kan? hehe


http://diary-kecilku.blogspot.com/2011/12/story-aku-lagu-geng-fiqra.html





luv,
cik ana

Misya_mimie said...

@anamizu kaito i hope so.. yes , bju ptih tuhh..hehe

::CIK LYNN:: said...

gdluck....=)

http://lynnlinda.blogspot.com/2011/12/story-aku-lagu.html

Nur Atikah said...

tyka pun peminat apit hihi :'D

http://sukadukahidop.blogspot.com/2011/12/story-aku-lagu.html

NiaLidia. said...

harap dapat lelaki yang lebih baik :) NL seidh dengar lagu ni :( NL pun rindu diaa. hmm


ni NL punya story dan lagu hehe jom komen :P

http://nialidia.blogspot.com/2011/12/aktiviti-5-story-aku-lagu.html

fiQ'Ra said...

memang khilafku.. gud luck syg ;)

admin,
GF ~

wan niahix said...

jiwang nye... ^_^... sabo je la k... ^_^

Gadis mutiara_Solehah said...

btw,lagu ni mmg best^^