Wednesday, December 28, 2011

Tagline Blog Aku CUN



Taqline blog sya ialah ::
 if you hate me , i really dont care ..
new flash :: i dont live to please you 

Sesiapa yang tak paham boleh rujuk sini  . siap bg link google translate lagi  taw..
baikk kan saya ? ahahaXD

oke , ayat ni macam kata Penguat pada diri saya bila kena kutuk , di perendahkan  .. 
Maybe macam apa yang telah di alami kak Mas geng fiqra sekarang ni . 
setiap kali baca ayat ni , saya akan fikir ' Allah mesti ada sebab kenapa kita di timpa masalah ni . aku akan kuatkan semangat !chayok2 mimi! '
terover pulakk .. hehe.. sepatutnye Kak Mas pon patut fikir mcm tuh . jgn mudah give up.
sian kiteorang ni T,T ignore kan apa yang MEREKA2 cakap k .

Saya pilih Kategori 1 .. 
#dia suruh pilih kategori je kan ?# saya keliru ..hehe

6 comments:

anamizu kaito said...

hai syamimi.. wow! siap bg kan translate lagi..hehe.. gud luck tau :)






luv,
cik ana

fiQ'Ra said...

if you hate me , i really dont care ..
new flash :: i dont live to please you


nice dear.. gud luck tau ;)



admin,
GENG fiQ'Ra♥

Nur Atikah said...

nice tagline :) btw, good luck.

nuha zahari said...

yeah, diorang benci, diorang punya pasal. we lives not to please the haters, kan? hehe.

good luck!

ayiel said...

ya! apa yang berlaku pasti ada hikmahnya :) always smile when u have a problem, pray and make du'a

Allah takkan bebankan kita dengan apa yang kita tidak mampu..so cheese *buat muka smile lebar2

Misya_mimie said...

thanks semua ^^