Tuesday, December 6, 2011

The Ultimate Year End Giveaway by Nisa Kay

Giveaway berlangsung dari 6 DISEMBER hingga 31 DISEMBER
BAGAIMANA MENYERTAI ??


1. Buat entry bertajuk “The Ultimate Year End Giveaway by Nisa Kay”

2. Letak banner giveaway dalam entry korang. Memandangkan blog aku ni disable right-click, korang pergi  COPY BANNER TU KAT SINI.
3. Letak link sponsors dalam entry korang. Memandangkan blog aku ni disable right-click, untuk copy link kat bawah, korang perlu select link-link kat bawah dan tekan Ctrl + C
4. WAJIB letak semua sponsors (blogshop) dalam blog list anda. Bagi sponsors yang hanya ada fan page di facebook, korang pergi like fan page dorang tau!
5. Promote entry penyertaan korang habis-habisan, sebab ada hadiah untuk top referral.
6. Tekan butang LIKE dan TWEET kat bahagian bawah entry ini.

7. LIKE fan page blog Saya Suka Menaip di sini - https://www.facebook.com/nisamenaip
8. Pastikan korang ikut syarat-syarat di atas.

2 comments:

yana lyana said...

Good Luck, Awak!
:)

Ajeyy Rawk said...

Assalamualaikum, saya datang ziarah dari senarai peserta GA Kak Nisa Kay .. Jangan lupa hit saya balik yaa.. :D

Ajeyy Rawk

Good luck yoww! :D