Friday, December 2, 2011

Wordless Friday

sering kali aku mendapat tahu yg follow button yg sblah kanan tuh selalu ada error..
geram pulakk aku ..

so aku tekad letak kotak follow tuh dan ikot tutorial kak lyssa untuk follow button..
bila aku tgk  kod tuto yg lepas,, memang salah .. aku pon uat tak tahu je.. hmm

itu sbb follower aku sngt sikit .. wuwuwuw T,T
smua sbb keslahan kod .. hmm..

tadi aku tgk shoutbox.. terjumpa ayat ni
dia cakap post aku menarik ?? hahaha.. mana ada DadyG .. tak menarikk langsung.. tentang life sendiri .. apa je yg menarik .. korang setuju lah  tuh kan sobs T,T .. bahasa aku pon mcm cali caplin..hehe
aku memang suka syok sendiri .. sbb aku buat blog ni pon suka2 .. isi masa yg bosan ...
so aku tak perduli sgt org nak baca ke takk .. huhu
btw thank 4 da komen.. terharu and terasa sikit .. hehe

No comments: