Saturday, December 3, 2011

wordless saturday

tadi aku tengok spam comment..
tgk tarikh baru lagii ..

ada yg ckp 'baca keseluruhan blog,cukup bgus' err.  paham ke dia bhasa aku yg tunggang langgang tuh ?ahaha..
terasa aku mcm di perli pon adaa.. itu lah aku , bila org puji aku pulak pk negative, thanks lah sbb paham bahasa yg aku sendri keliru ..hehe

&& blog aku memang tak byk komen sbb kebanyakkan entry aku , aku selalu post semasa blog aku private..so mmng tada lah komen .. hee~~ tapi sekarang nie dah oke dah sikit ^^
aku rasa blog aku unprivate kurang dari 5 bulan.. nak dpt follower & Komen dlm mse singkat tuh memang susahh..

Kisah Hati aku pulakk .. sure sapa yang baca akn meluat..hehe XD
aku hnya nak tulis >> aku rindu sangat kat perangai dia yang sentiasa buat aku tergelak tuh .. hmmm..
orang lain yg aku doa muncul dlm mimpi, org yg aku meluat pulak yg msuk mimpi aku ..hmm

No comments: