Thursday, December 29, 2011

Yea yeah menang contest !

assalamualaikumm  semua ! kalau da baca tajuk pon da tahu tentang apa kan ?
yes & yes saya menang lagi .. kali Ke-3 kot.. tapi hadiah kali ni paling gempakk .
baru beberapa hari aku menang dapat shawl , n now tunggu sampai rumah je..

Nie contest header ohsemm yang di anjurkan oleh Dinie ..
kali ni aku dapat tempat kedua .. ya allah bersyukur sangat taw .
dulu punya lah pening kepala nak taruhkan header mana.. syukur aku taruhkan header yang bnyak bermakna untuk aku .. a lot of meaning ..
ada yang tak percaya lagi ke aku tak menang ? ini buktinya . tekan gambar untuk pembesaran .
paling suka shawl lah kan , sebab 2 bulan ni (bulan 11 & 12 ) aku asyik fikir nak beli shawl je !
tapi sedih sangat sebab aku tada duit , maklum la budak sekolah kan .. mana na ada duit beli ..
lagi-lagi aku bukan la jenis yang suka meminta . dah dapat ni , rasa nak bagi tahu satu dunia aku menang #ecehh setakat tu pon nak gebang# hello ! ingat senang nak menang ? senang nak dapat hadiah free .. susah woo.. thanks pada dinie ^^

p/s aku bukan lah nak cakap besar yang aku menang ke hape . well , siapa tak happy kan .
bukan selalu aku menang & bukan senang nak tengok aku menang .. hehe .. 
btw tahniah  kepada semua peserta yang menang ^^

1 comment:

ZaNa SaFwAn said...

untungnya menang ! :) tahniah la ye :)