Saturday, January 14, 2012

Freebies : header bersambung dengan body

Assalammualaikum ^^ (jawab cepat!)
Memandangkan hari ni Mimi sangat bosan , dah tada keje , blog yang ni http://memorial41.blogspot.com/ pon dah berupdate ;)) siapa yang rajin tolong follow bolehh ;))
Kali ni mahu kasi freebiies pulakk ... even mimie tahu tak secantik mana pon header tuh ;((
Header kali ni bertemaa kan Happy gud lucky .. Ceria jee ;D rasa nye header ni sesuai untuk perempuan je..hehe
header ni special sikit taw sebab .. err.. mcm mana nak terangkann ea.. alahhh tengokk laa sendiri ;D
width 748 height 500 siapa yang nak pakai header ni kena ikut kesesuaian width header nii .. biasa laa , kalau nak pakai header bersmbung dengan body banyak jalan kerja nye(mcm buat math plak)..
http://4.bp.blogspot.com/-M4mRFoX9c2Y/TxJ0cSuhfmI/AAAAAAAABM8/QQrH_cBGlX8/s320/6.png
yang ni test blog mimie.. sesaja try before promote.. hehe.. nampak tak keistimewaan dia di bahgian budak main buaian tuh ? masih tak nampak !? macam tu korang try duluu baru tahu .. ;))

4 comments:

Leeza Zailan said...

wahh .. omeynye .. nak try .. pinjam eh

Syarifah Azlinda said...

chomel.. ambil yer.. ><

Darl Eqa said...

Cantik.. eqa amik 1 :)

miera said...

amik satu ye