Wednesday, January 18, 2012

Kawad Kaki Sangat Menyeramkann !!

Assalammualaikumm .. 

For me , Kawad kaki sangat menyeramkan .. seriusly mimie benci bilaa orang buat pengumuman ada kawad petang ni ! terutama melibatkan Mimie.. kekadang rasa loya pulakk .. bukan sbb apa , sbb asyikk Kapten datang kelas paksa masukk .. sebab-sebab mimie tak nak masuk ialah  ::
  1. orang yang ajar tu menggerunkan 
  2. malu mungkin =,=''
  3. Tak Yakin dengan diri sendiri 
  4. Terasa macam dah terlalu lambat untuk belajar semua tu 
  5. bila dengar hukuman bila buat kesalahan #gerun#
bila fikir semua sebab tu mesti rasaa macam " err , takot laa " atau "malas laa tada kawan"
semua tu alasan je.. tapi kalau tada kawan memang mimi tak akan terlibat ;)) hahahXD

tapi sekarang azam form3 nak aktif kokurikulum ..sebabnye kan , kawan2 mimie semua satu unit beruniform.. ada geng laa kann .. dulu Puteri Islam , sekarang tukar PBSMM .. actually mimie tak minta pon nak jadi Puteri islam cikgu yang campak ! kejam kann ;(
tahu hodoh doodle tu .. malas nak lukis cun2.. hehe
First time rasa nak berlatih bersungguh sebab kakak yang ajar tu baikk sangat .. tak terasa nak menjerit macam selalu ..huhu.. kira tak stress laa buat bape kali kesalahan ponn .. tapi kakak tu mybe tensyen sikit.. siann dia layan kerenah aku nii .. huhu.. tapi aku tada prob pon mase kawad just bila nak kawad tu suka sangat cakapp KIRI KANAN KIRI , KANAN KIRI KANAN sepatutnya cakap KIRI KANAN KIRI , KIRI KANAN KIRI ~~~ pergerakan kira dah cun tapi tuh laa , macam2 benda kena betul kan.. Angkat kaki pon kena ada style mcm sepak bolaa .. ahaha XD

well , byk2 budak mimie paling istimewa dapat cikgu peribadii .. ;)) sian akak tu , dekat 20kali dia ajar baru mulut aku stop cakap KANAN . tapi serius aku lebih suka scara peribadi mudah untuk tanya dan tahu kesalahan .. 

Kesalahan pertama mula2 buat ialah , bila kata kanan sepatutnya tangan kiri yang keluarkan ?
tapi mimie tak , mimie kuar kaki kiri , tangan pon kiri .. hehe
Degil betul mulut dan tangan mimie nii .. asyik salah je.. grr >,<

No comments: