Tuesday, January 31, 2012

Macam retis dahh aku kat Fb


Gilaa banyakk friend request .. Macam retiss a.k.a Artis dahh ..
Korang mesti tak percayakan ? Mimie lagi tak percaya ...
Mimie tak suka sangat approve orang yang tak kenal terutama mutual friend setakat 10 , 15 orang je ..
tapi kalau Mutual friend banyak tapi pakai gambar cartoon atau tiada langsung rupa sendiri di Fb , lupakan jela mimie nak approve..

Sebab tu Friend Mimie tak banyak macam korang punye ;p
FRIEND mimie setakat ni baru 588 je.. sikit kan ?
itu ponn ada terasa nak delete kawann nih ..
buat apa nak  kawan ramai2  tol tak ? kalau kawan semua baik2 , tak da niat jahat kira ok laa tu .. 
mimie tak kisah pon orang nak like ke tak status mimie , mimie bukan BATAK like ponn ..
& mimie tak suka di ganggu di IM .. tak kisah laa macam mana pon rupa dia , hensem macam Lee hong Ki pon mimie tak Heran taw .. hehe .. Lain laa kalau DIA yang hantar chat .. Mau mimie tak tidur malam .. qwenk qwenks ~~

Ehem2 !! 

Actually Friend Request Mimie tak ada laa banyak macam tu sekali .. kurang SEDIKIT .. hehe

3 comments:

rishah said...

Byknya !! :D

syaie said...

siotlah koe!!

Misya_mimie said...

@syaieehh , tetiba plak diaa .. hahahahXD