Tuesday, January 10, 2012

Memberontak+Pening

Entry ni Untuk melepaskan geram ..

Tahun ni aku jadi AJK Kecerian , terasa Impak dia laa ..
oke itu aku tak kisah sangat laa kan .. tapi bila sampai bab Bagi tugasan , Aku seorang je yang kena buat Carta organisasi .. AJK kecerian ada 5 orang , yang ada tugasan 3 orang je.. yang 2 orang lagi buat apa?!

oke itu yang pertama , yang kedua nya ialah Budak yang BAIK SANGAT BAGI TUGASAN kat aku tuh , baru bagi tahu yang cikgu nak esok .. Gila ke hape ! bagi isnin nak Rabu .. ingat aku mesin nak buat secepat tu ? klo carta tu ada sepuluh nama oke lagii .. tapi ada lebih 15 ! tak campur lagi dengan masalah kat rumah ni

ketiga pula , ada ke patut bagi aku bahan hanya kertas warna MERAH .. jangan nak menipu sangat laa dia beli wrna tu je.. tahu sangat yg lebih dia buat sorok .. at least beli laa warna cerah sikit ke kan .. ini merah , aku pakai pen biru nampak warna hitam , pen ungu jadi mcm hitam , warna hijau macam hitam juga.. lol =,=
baik aku pkai pen hitam je semua .. ye dak ? kalau nak tulis bendahari pon mcam tada beza.. hitam je.. bagus laa tuh , kertas manila pon hitam =,=

oke aku cuba untuk jadi kreatif .. memang mcm2 idea timbul .. tapi satu je masalah , bahan je tada ..apa aku nak buat kalau bhan satu apa pon tada >,< huh ! give up ! aku akan tarik mereka2 yang tak terlibat termsuk juga dlm tugasan nih !

untuk hilang kan tensyen , aku online semua laman web yang aku selalu buka ..
cuba cari idea kat google pon , satu apa tak menarik perhatian aku ..huh!

1 comment:

Cik Gee said...

why not you just confront with them and tell them what you feel?

bila mimi bawak berbincang, mungkin diorang akan faham situasi mimi.. (: