Saturday, January 28, 2012

Mini Cooper from Nurdani

Hari ni mimie happy gilaa laa. Sebab dapat MINI COOPER dari kak Dani ..
Siapa tak kenal kak NURDANI pelukis EXCEL yang terhebat ..
macam mana Mimie dapat ? mimie dapat sebab kak dani tengah baik hati bagi freebies kat group WLA ( We LoveArts) .. ramai dapat taw.. jeles tak ? ;p weks ..

Mimie minta warna purple & pink . Mimie minta warna tu bersebab taw . 
MIMIE Warning awal2 oke.. JANGAN CURI MIMIE PUNYE (ha abik kau CAPS LOCK lagi aku bagi).. 
tu khas untuk mimie kak dani buat taw , nak pergi minta sendri .. ( saya kedekut ;p)
mimie simpati kat korang sebab kak dani dah tutup permintaan freebies tu . ;p 
Kereta tu mimie nak buat template baru ..nak ubah blog ni tak lama lagi .. insyaalah mimie akan guna template tu pada bulan 2 nanti ..
dah siap cuma nak kena tacap yang mana K.O . nak nampak perfect ^^hehe

Dia Lukis sangat CANTIK 
WARNA tak comot pon . KEMAS sentiasa ..
Kerja yang TELITI.
Nampak bentuk 3D
tak LOKEK oke .. itu yang penting .. kalau nak jadi blogger the best mesti tak kedekutt ..  macam kak dani ;)

No comments: