Wednesday, January 4, 2012

Note di bawah setiap post

 assalamualikum .. 
hari ni mimi rajin sangat nak mengajar korang ..hehe
oke , siapa perasan kalau setiap entry (paling bawah) akan muncul ayat ni ?

 perasan ? takk ?! woooo! nak merajuk la , xnak ajar korang ! wueks ;p
haha.. oke2 , kidding je.. itulah la note yang di maksudkan .. anak2 paham ?;p

jom mulakan sesi pembelajaran kita oke .. apa2 pon korang kena explore sini dulu , sebab takut korang jadi blur sebb tak baca information kat situ dulu .. 
sudah baca ??
jom mula !!
1.Dashboard > Design > Edit HTML > Tick Expand Widget Templates.
2. Tekan ctrl+F cari kod ni   <data:post.body/>
3. dah jumpa? oke gud ! copy dan paste kan betul2 di bawah kod tadi k

    <hr/><center><b> SAYA SUKA BLOG AWAK</b></center><hr/>
BIRU :: Gantikan dengan ayat korang . preview dan save

No comments: