Monday, January 23, 2012

Saya Pandai Guna Adobe Illustration ;) Kau ada ?

 Yes ! Mimie dah pandai guna adobe Illustration ( eh , cam tu ke eja ? )
ehh , bukan guna .. pandai download je .. ;)
hari ni mimi download , selesai download terus cari tutorial tapi sedih sangat sebab susah gila nak mampus tutorial dia ..  cari yang mudah pon susah .. =,=
Banyak Gila perbezaan dengan Adobe photoshop .. 
Dua ratus kali lebih pening dari first2 belajar pakai adobe photoshop..
maybe sebab banyak sangat tool dia .. huh=,=

adobe photoshop
adobe illustration
Mimie download AI CS5 , bajet nak benda tip top je.. sebab mimie ingat ni yang terbaru .. chey=,=
last sekali hambik kau ! susah gila .. apa pon tak boleh .. 
tapi mimie berjaya belajar satu benda ;)) dapat buat FONT 3D ! yeah ;))

percaya atau tak , mimie tak reti nak tukar warna font .. sedih kan =,=
nak add layer pon tak reti .. last2 buka blog buat cerita yang menyatakan AKU TENGAH BLUR & FED UP .. wahahaXD

aku rasa bangga dengan kak CCI .. yang memang terkenal dengan hasil dia guna AI .. tabik gila !

2 comments:

Ezy Chiaki said...

saye lg xreti.. photoshop pon tau basic2 je..
huhuu

Misya_mimie said...

@Ezy Chiaki kira oke lerr tuhh .. huhu .. blajar lama2 , search apa yang ptot .. pasti akan pandai ;)