Tuesday, January 24, 2012

Should I help you ? no ! itu masalah kau ! bukan aku ! Sia-sia je Kalau aku Bantu kau !

panjang kan tajuk ?! hee ~

Seriusly Aku agak menyampah dengan dua pasangan tu .. sangat menyampah ., terasa kekadang nak je bagi sepak lelaju bagi terpelanting sampai planet Marikh tu !
tapi memang tak mungkin laa kan , sbb MEREKA duduk Jauh dari Kuala Lumpur ni ..

Bulan ni aku dapat tahu yang Minah ni dia sedih gilaa lah dengan si Mamat tu ..
aku tak tahu sama ada aku tahu  penyebab nye  atau tidakk ..
oke klau nak cakap yang aku tahu dia tuh , suka tipu perempuan , itu aku memang dah sure tahap gaban laa kan ;)

terasa nak bantu diaa .. dah pernah cuba contact dia dah .. tapi aku padam balikk meseg2 tu ..
sebab aku tahu dia lebih percaya Mamat tu.. aku pasti sebab aku pernah bagi tahu dulu perkara sebenar tentang perangai buruk Mamat tu tapi aku di fitnah + di kutuk sebab buat cerita buruk tentnag Mangkuk tu ..
pk aku sayang sangatt laa Mamat tu ?! aku lagi sayang Kaum aku kena TIPU !!

dah kena bodoh kali kedua pon masih stay pada dia .. stupid =,=

1 comment:

Miss Nadya said...

p/s :: tak pernah tengok lori pizza??hehe..tu tengok puas2..:)