Friday, January 20, 2012

Tutorial :: How to DELETE twitter

alang-alang mimie nak delete twitter ni kan , apa kata ajar sekali kan ;))
mudah je nak delete tapi siapa yang tak peka nak delete , merata2 tempat dok selongkar , mcm sye mula2..hehe;))
tapi tu bukan twitter mimie , orang lain punye .. tolong delete jee.. hehe

before tu , folllow laa twitter mimie nihh https://twitter.com/#!/syamimi_Ai .. i will follow u back . insyaallah ^^

1. Sign in twitter , pergi setting
2. after that , go to account srool ke bawahh , pergi bawahhh sekali !
 
3. Tekan deactive account 


4. akan keluar kotak hitam , isi password korang yang  sekarang
  
5. tekan kotak warna biru .. Baca apa yang dia tulis  dulu , untuk lebih terperinci 

 Done !! siap dahh .. Kena ingat taw , twitter korang akan sure deactive betul2 30 hari lepas itu ..
sebelum 30 hari jangan korang gatal2 tangan nak buka balik ..hehe

No comments: